Menu Sluiten

Update Juli 2019

Het was even stil maar dat had zo zijn redenen. Ik ben van baan gewisseld. Waarom? AllVision was mijn creatieve uitlaatklep maar ik mag nu met de grote jongens mee spelen. Ik werk nu voor Aelivé Hi-Fi projecten. Wat mag ik daar doen? Veel 🙂

Kort samengevat mag ik nu werken bij DE control4 dealer van Nederland. Control4 is een domotica systeem wat probeert al die apps die u nu heeft voor uw Nest thermostaat, Philips Hue lampen, Deubel, Somfy zonwering etc. te combineren in 1 overzichtelijke app, en dat is maar 1 van de voorbeelden. Verder is het ook een multi room audio en video systeem en kan het uw camera’s weergeven op een mooi ingebouwd touchscreen.

Zeer binnenkort zet ik een nieuwe pagina on-line naast AllVision zodat jullie een goede indruk krijgen wat ik nu mag maken, en dat is heel divers.

Aelivé is voor mij een compleet nieuwe uitdaging aangezien de verantwoordelijkheden nog meer bij mij liggen, het niveau is hoger en de producten zijn in een hoger segment.

Geef een antwoord