Update Juli 2019

Het was even stil maar dat had zo zijn redenen. Ik ben van baan gewisseld. Waarom? AllVision was mijn creatieve uitlaatklep maar ik mag nu met de grote jongens mee spelen. Ik werk nu voor Aeliv├ę Hi-Fi projecten. Wat mag ik daar doen? Veel ­čÖé

Kort samengevat mag ik nu werken bij DE control4 dealer van Nederland. Control4 is een domotica systeem wat probeert al die apps die u nu heeft voor uw Nest thermostaat, Philips Hue lampen, Deubel, Somfy zonwering etc. te combineren in 1 overzichtelijke app, en dat is maar 1 van de voorbeelden. Verder is het ook een multi room audio en video systeem en kan het uw camera’s weergeven op een mooi ingebouwd touchscreen.

Zeer binnenkort zet ik een nieuwe pagina on-line naast AllVision zodat jullie een goede indruk krijgen wat ik nu mag maken, en dat is heel divers.

Aeliv├ę is voor mij een compleet nieuwe uitdaging aangezien de verantwoordelijkheden nog meer bij mij liggen, het niveau is hoger en de producten zijn in een hoger segment.

Update februari 2019

Website gaat op de schop en ik ga de handleidingen meer aandacht geven. Vooral gebaseerd op Nas servers. Dit is een meer jaren planning, dus verwacht niet meteen morgen diverse handleidingen on-line ­čśë

Update januari 2018

Ik heb het volgende toegevoegd / gewijzigd aan de website:

Toevoeging van mijn hobby, Bitcoin (Kijk hiervoor weer onder onderwerpen en kies Bitcoin) waar ik mijn ervaringen deel met Bitcoin

Aanpassen menu structuur en toevoegen diverse software programma’s in de software menu’s.

Software pagina’s

Ik ben bij deze mijn software pagina’s aan het voorzien van software, links en uiteindelijk ook configuratie pagina’s van diverse programma’s die ik wekelijks wel gebruik. Ik probeer zo veel mogelijk freeware software te gebruiken.

Beveiliging – Update

Ik ben op dit moment bezig het beveiligingsgedeelte uit te breiden op mijn website. Ik wil hier wat handleidingen neer zetten in 2 categorie├źn:

  1. Basis beveiliging (erg makkelijk zelf te doen)
  2. Geavanceerde beveiliging (Vergt enige kennis)

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

Sebastiaan.