AllVision Digital Home Center

AllVision is een bedrijf waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik kan niet kort omschrijven wat ik daar doe maar ik ben een soort vliegende kiep.

De hoofdreden dat ik daar terecht ben gekomen is eigenlijk de pc wereld. Als stagiair begonnen in 2003 en nooit meer weg gegaan. Waarom niet? Omdat ik daar een afwisselende baan heb. (in eerste instantie alleen IT gericht). Het begon met het bouwen van pc’s en het zoeken van storingen in pc’s op onze technische dienst en werd steeds uitgebreider. Na ongeveer 5 jaar daar gewerkt te hebben kwam er een grote verandering. We gingen verhuizen en ons ook bezig houden met de betere audio en video apparatuur. Denk hierbij aan de betere audio apparatuur (speakers, versterkers etc) en streaming.

Nu maak ik klanten blij met een echt goed werkend Wi-Fi netwerk tot en met een volledig geautomatiseerd huis. Ook hang ik tv’s op, werk ik alles netjes weg en zorg ik dat alles werkt.

Ik maak nu totaal oplossingen bij klanten thuis audio visueel gezien, maar ik zorg ook voor de techniek op de achtergrond.

Van een tv ophangen tot en met een geheel huis voorzien van multi-room audio en voornamelijk de grotere roaming Wi-Fi netwerken. Hieronder enkele voorbeelden wat ik heb gemaakt.

Verder probeer ik mijn klanten eerlijk te voorzien van goede informatie. Op die manier probeer ik hun maar ook mijn werkgever verder te helpen.